ahab07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet klasik sipariş paneli ve çekim yaptığınız yabancı kaynak sitenin adresini satıyorsunuz yani. Peki ben 800 TL ödeyip bu kaynak sitenin tarafımca bilinen bir site çıkması halinde durum ne oluyor yada bunun garantisini nasıl veriyorsunuz? Çok kesin söylemleriniz var sizden başka kimsenin bilmediği konusunda.Bu sorun yaşandığında nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?
Bir süre yurt dışında yaşadım ve sistemin sahibi oradan tanıdık geliyor ve türkiyede bilen yok o yüzden herkese vermeyeceğim. Dağılmaması için ve şuan kullandığım sistem ortalıkta gezen o çöp paneller arıza çıkaran siparişleri geciken panellere benzemiyor garantisinide veriyorum. 800 TL ödeme yapıp kendi satın aldığı şeyi başkasına vericek biri olmaz heralde. Script admin paneli çok kullanımlı klasik sipariş paneli değil yani wa-rezde değil kendisi. Eğer dediğin olursa site dağılırsa telafisini ben yaparım siz merak etmeyin içiniz rahat olsun 1 yıldır kullanıyorum dediğim gibi ödediğiniz parayı takipçi satışı yaparak çıkarırsınız sadece ve sistemin reklamını güzel yaparsanız akar gider.