Zuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar, türkiyede kullandığım yabancı sistemi benden başka bilen yok. İnstagramda sınırsız takipçi ve 500kya kadar beğeni kasabilirsiniz. Ayrıca gerçek aktif üye çekimleride mevcuttur. Orada minimum 10 $ bakiye yüklüyorsunuz ve benim size vericeğim sistemden yani orda yüklediğiniz 10 $ bakiye 22 tl civarı yapıyor ve o 10 $ 'lik bakiyeyle rahat 90 100 tllik siparişleri tamamlayabiliyorsunuz.

Twitterde ise gerçek yabancı takipçi 100kya kadar bot 50k rt fav limiti ise 500kdır.

Youtubedede aynı şekilde her türlü şeyi yapabiliyorsunuz. Vine,Soundcloudda aynı.

Ben burayı kullanıyordum ucuza alıp pahalıya satmak yani. Dediğim gibi türklerde bilen yok kullandığım sistemi ve verdiğiniz siparişler hemen başlamaktadır. Diğer yabancı sistemler gibi sürekli arıza olup sipariş gecikmesi gibi birşey yoktur. Örneğin 1k instagram takipçiyi 2 tlye alıyordum. Ve 10 tlye satıyordum. Twitter youtube ve diğer sosyal medya sistemlerindede aynı şekilde çalışıyordum.

Kendime sistem yaptırmıştım siparişleri alıyordum yabancı sistemdeki tüm siparişleri kendi sistemimede eklemiştim müşteriler gelip kendine online bakiye yükleyip sipariş veriyorlardı. Bende verdikleri siparişleri yönlendirip hemen işlemlerini başlatıyordum.

Kısacası bu sistemden kar yapıyordum ucuza alıp pahalıya satma tarzı. Ve siparişler hemen başladığı için müşteri memnuniyeti gayet güzeldi ve teslim ettiğim siparişler bayan ağırlıklı.

Mutlaka vardır böyle bir sistem sahibi olmak isteyen arkadaş. Benim sistemimi merak edenler. Altta link vardır oradan 8 9 TL'ye sattığım şeyleri 1 2 tlye alıp kar yapıyordum ve kazanıyordum. Şu sıralar üniversitemle ve ailemle ilgili sıkıntı yaşadığım için Kullandığım yabancı sistemi ve kendi kullandığım siparişleri aldığım sistemi komple satıyorum admin demosu görmek isteyenlere skypeden yardımcı olabilirim. Tipsocli

Herşey komple devredilecektir. Ve sadece 5 kişiye.

Fiyat: 800 'dir. emin olunki kat kat kazanıcaksınız ödediğiniz. Ücreti çünkü dediğim gibi sistemi türkiyede benden başka bilen Allah'ın kulu yok adım kadarda eminim.

Fiyat çok diyen arkadaşlar bu ödediği fiyati 15 günde çıkarıcaklarından emin olabilirler reklamı güzel yaptıkları sürece ben 1 paylaşımım konumdan çıkardığım karın haddi hesabı yok. Sistem sade kullanımı basittir. Siparişler admin panelinden ayarlanıyor bakiye vsvs. online ödeme sipariş fiyatı max çekim minumum çekim miktarı. Sadece script için görüşmek isteyenler skype üzerinden iletişim kurabilirler veya forum üzerinden pm atabilirler.

Saygılar.

Benim sistemin demosu aşağıdadır. Üye olup inceleyebilirsiniz.

www.smmpanels.com

Sistem hakkındaki soruları konu altına yazarsanız cevaplayacağım. Yabancı sistemden aldığım siparişler Oldukça ucuz ve hemen teslim etmektedirler.
1 adet klasik sipariş paneli ve çekim yaptığınız yabancı kaynak sitenin adresini satıyorsunuz yani. Peki ben 800 TL ödeyip bu kaynak sitenin tarafımca bilinen bir site çıkması halinde durum ne oluyor yada bunun garantisini nasıl veriyorsunuz? Çok kesin söylemleriniz var sizden başka kimsenin bilmediği konusunda.Bu sorun yaşandığında nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?