Diabolist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam geçen sene yine bizzat ben götürdüm herhangi bir şekilde yardımcı olmadılar. Bu gelir tespiti falanda yaptırmıstık, hatta SGK'dan borç bile çıkmıştı onu sildirdik geliri falan olmadığı için

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelerim oldu, bir kere kredi çıkana daha burs cıkmıyor yardımcı olamayız şeklinde geri çevirdiler. Tüm resmi belgeleri sunduğumuz halde. Birde dalga geçer gibi burslar gelir düzeyine göre dağılıyor diyor. Ben anlamış değilim, ama yine pazartesi kardeşimizi ikna edip tekrar götüreyim ben bidaha denemekte fayda var

Boşuna uğraşmışınız gelir vergisi vs. bak resimide ekledim. En yakın valiliğe gidin, bu çocuk suriyeden geldi. Bursa ihtiyacı var demeniz yeterli olacaktır.
Öyle geçip araştırma yapılacağını falanda sanmıyorum burası türkiye sonuçta.
He şunuda düşüneceksiniz, bu çocuk tc vatandaşı nasıl olacak ki vs. diye , onun içinde bir hikaye yazmanız yeterli , 5 yıl önce göç ettik , savaş çıkınca geri geldik vs.
Bende öğrenciyim. Ne yazık ki burada suriyeli yok , olsa hiç düşünmem valilikte şansımı denerdim.
Bu yazdıklarım ile dalga geçtiğimi düşünmeyin , ülkemizde suriyeden gelenlere çok öncelik tanınıyor.

Film gibi ülke yav