Merhaba, bir kaç soru da ben sormak istiyorum.
Alacağımız tanıtım yazılarının sitemizin içeriği ile alakalı olmasının etkisi ne kadar fark eder ? Site orta derecede kaliteli olsa dahi içeriğimizle uyuştuğu için tanıtım yazısı almak mantıklı olur mu ?
Birde tanıtım yazısı alacağınız sitelerin kalitesini belirlemedeki kriterleriniz neler acaba ? Backlink alım rehberi yazınızı okudum. Oradaki kriteler aynen geçerli midir ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
Tanıtım yazısı alırken hiç alakasız yerden almayın. Örneğin araba sitesi için boya sitesinden tanıtım yazısı alınabilir ama , kıyafet ile ilgili bir yerden alınmaz. Kıyafet ile ilgili olan yer de boya sitesinden alabilir ama araba sitesinden alamaz.
Rehberimi hala uyguluyorum.
Nofollow footer linkin sıralamaya etkisi dofollow' a göre nedir ?
Footer linki tek sayfadan dofollow olacak şekilde öneriyorum. Nofollow olarak denemedim açıkçası.
Filmleri ekliyorum güzelce. açıklaması olsun içeriği olsun. site giriyor 5.sayfadan sıralamaya ilerliyor 3e kadar orda kalıyor. Film sitelerinde rekabet çok biliyorsunuz. 3.sayfadan şlk sayfa için ne gibi çalışmalar verim verecektir sizce?
Ben tanıtım yazısı almayı planlıyorum .gerçekten kaliteli 5 siteden sağlam yazılar ile tanıtım yazısı almayı planlıyorum. her tanıtımı da imleme düşüncesindeyim. Tavsiyeniz ne olur ?
Herkesden cevap bekliyorum
Diğer sitelerden farkınız olsun tanıtım yazısı bile almanıza gerek yok.
Öncelikle teşekkür ederim kendi adıma konu için.
Bir sitem var. Ygs-Lys üzerine. Pek çok ygs-lys ile ilgili alt ana kelimeden ilk 5'te site fakat ygs lys ya da ikisinde de ayrı ayrı olarak ilk 500'de dahi yok. Bunun için ne yapabilirim?
Siteyi incelemem gerekli. Bir çok nedeni olabilir. Pm atar mısın?