Merhaba,

Bursa ihtiyacı olan bir öğrenci kardeşimiz var. Durumu özetlemeye çalışayım kendisinin babasından faydalanabileceği bir sigortası dahi yok. KYK yurdu çıkmıyor ayrıca KYK bursuda çıkmamış. Çocuk 3 senedir kredi ile geçimini sağlıyor. Üniversite okuyanlar için masrafların ne kadar büyük olduğunu, geçimin ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. İçim gitti açıkcası durumu iyi olan insanlara heryerden burs gelirken böyle insanlara gelmemesi beni üzüyor.. Benim maddi imkanım olmaması sebebebiyle KYK yetkililerine kadar arayıp durumu anlattım, böyle bir insana nasıl burs çıkmayacağı konsunda elimden geldiği kadar görüştüm. Fakat resmen başlarından saldılar. Gelir standartlarına göre çıkıyormuşta bilmem neymişte diyorumki adamın babasının üstüne ne ev var ne bişey, kirada kaliyorlar. + Yararlanabileceği sağlık sigortası dahi yok diyorum.. Ama kime derdini anlatırsın..

Bu kardeşimiz için çorbada bir katkımız olsun dedim.. r10'da mutlaka yardım edecek insanların olduğunu düşünerekten bu konuyu açmak istedim.. İlgilenenler iletişime geçerse sevinirim

NOT: Hani içerik ekleme, oyun ekleme vs vs ufak işlerde verirseniz karşılığında yaptırabilirim. Öğretirim ona nasıl yapacağını falan çalışsın yeterki yardımcı olalım..