nalpagutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LG G2 Ekran getirttik kardeşime . Ancak ürün sorunlu ekranın bir parmak kısmı çalışmıyor . Dispute açtık şimdi . Yeni ürün yollarlar mı ? Bizim bu ekranı oraya yollamamız gerekir mi ?
Arızalı ürünlerde açılan dispute'lar da ürünü satıcıya geri göderip para iadesi veya değişim talep edebilirsiniz. Fakat giden kargolarda kargo ücretini alıcı ödemelidir. Değişim değilde para iadesi istiyorsanız, iade yapılırken ürünün kargo ücreti de satıcıdan tahsil edilip ödenir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:11:19 -->-> Daha önceki mesaj 01:04:11 --

JustFm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
focalprice.com 1 aydan fazla oldu sipariş vereli ama halen ne gelen var ne giden mebla küçük olunca takip kodu da vermediler, galiba hiç kargoya bile verilmedi ürünler bilemiyeceğim artık.
Ticket attım kargo bilgisi için adamlar kupon teklifi veriyor galiba tam ingilizce anlamadım ama 5.87 coupon is ok? şu şekilde cevap veriyorlar biraz açıklayıcı cevap istiyorum yine aynı cevap geliyor açıkcası deneme amaçlı bi alışveriş yaptım siteden hiç memnun kalamadım gelen ürün yokki
Dx veya Focalprice ulaşmayan ürünlerde pek sorumsuz değiller. Dx para iadesi yapıyor. Focalprice'de size kayıp meblağ kadar kupon önermiş. Bundan sonra alım yaparken nakliye seçeneklerinden "Standard Shipping with Tracking Number(Airmail)" seçerek tracking kodu da satın almalısınız. Tabi bunun için de 1.70$ ödemeniz gerekir.