Arkadaşlar curl ile bir siteye get gönderip o siteden benim için oluşturulmuş bir kampanya ve fiyatını çekmek istiyorum ama Notice: Undefined offset: sorunu veriyor sabahtan beri denemediğim şey kalmadı. Get ile veriyi çektiğimde aşağıdaki gibi birden fazla sonuçlar çıkarıyor ve bunları preg_match_all ile arraya alıyorum ama hiç bir şekilde veri gelmiyor. Deneme amaçlı sitenin title kodunu veya farklı bir yerini çekebiliyorum ama aşağıdaki kod başta olmak üzere bir çok kodda veri çekemiyorum neden olabilir acaba? yardımcı olur musunuz lütfen.
İlk Kod: <div class="size1of1 unit"><div class="valignTextTop bold marLarge fontSizeSH" id="SelectedRoomNameDiv_1bcf157f-3367-42ed-8a18-81f429ef6c68" title="2 Queen Beds, Non-Smoking, High Speed Internet Access, Microwave And Refrigerator, Coffee Maker, Iron And Ironing Board, Hairdryer, Continental Breakfast">2 Queen Beds, Non-Smoking, High Spee...</div></div>
İkinci Kod:
<div class="alignTextCenter bold fontSizeH1 colorOrange">$ 133,28</div>
<div class="alignTextCenter fontSizeS">(~ 302,45 TRY )</div>
CURL Bağlantısından Sonra Veri Çekmeye Çalıştığım Kod:
preg_match_all('%<div class="size1of1 unit"><div class="valignTextTop bold marLarge fontSizeSH" id="(.*?)" title="(.*?)">(.*?)</div></div>%i', $sayfa, $bilgi1);
$veri1 = $bilgi1[3];
foreach($veri1 AS $veri1_say)
{
echo $veri1_say;
}
preg_match_all('%<div class="alignTextCenter bold fontSizeH1 colorOrange">(.*?)</div>
<div class="alignTextCenter fontSizeS">(.*?)</div>%i', $sayfa, $bilgi2);
$veri2 = $bilgi2[1];
foreach($veri2 AS $veri2_say)
{
echo $veri2_say;
}Yukarıdaki kodlarla çekmek istiyorum verileri ama bir türlü veri gelmiyor acaba sorun ne olabilir arkadaşlar?
print_r ile denediğimde array boş dönüyor her yeri araştırdım ama yok anlamadım gitti çok enteresan bir durum.