konuyu açan arkadaşa katılıyorum son güncellemelerde nerde özel script varsa onlar geldi kardeşim.Bu kadar tesadüf demeyin sektördeki 1650 den fazla kelimede bunu bizzat test ettim.Sizin wp siteniz hit yapabilir ama bu yarın sabah google de "deindex" olayına takılmayacagının garantisini veremez nerde özel scriptli sitem var nedense hiç bir şey olmuyor hiç bir siteye backlink almadım wordpresse ne oluyorsa 2 hafta sonra kendi kelimesinde yok.özel script başlı başına duruyor kelimesinde.Yeterince ezberleriniz var bırakın artık google=wordpress demeyi ,adam araştırmış koymuş sonra smiley işareti atın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar var 3 senenin doğruları ile gelmiş burada ahkam kesenler biraz araştırsın neymiş görsün işiniz gücünüz riv riv
Değerli yorumunuz için teşekkürler ayrıca fikrime katıldığınız içinde dün blog scripti yazmaya başladım tema değiştirile bilir olacak ve her tema değiştiğinde banbaşka bir yazılım mış gibi görünmesini sağlıyacağım ve bu tezimi isbatlamak için elimden geleni yapacağım