sanırım bendede panik atak var bugün sgk ya öğrenci belgemi götürmek için şehir içi münibüse bindim her zaman ki gibi tıklım tıklım her yer yolu yaklasık 30 dakika falan sürüyor yol gide gide münibüste en arkaya gittim arka kapının orda dikiliyorum zaten havasız içerisin yolcu indi arka kapıdan bi teyze tam kapı kapanırken münibüse binmeye çalıstı ve elini soktu kalbim güp güp atmaya başladı anlık olarak ayağımı kaldırdım tekmeyi atıcam kapı kesin kırılır 1.93 boy var ayaklarımda uzun tam elini sokunca kapı acıldı ve kent kart basmadan arkadan bindi bende güp güp kalbim atarken içi dolu münibüste arkadan binen teyzeye o sinirle bağırdım sağlığınızı nasıl böyle tehlikeye atıyorsunuz hem kent kart basmayarak bedava biniyorsunuz hemde sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz dedim bilmiyorum hala olayın şokunu üstümden atamadım o kapı 2 sn geç açılsa kesin kırmıştım.ilk tanıyı siz koyun sizce panik ataklık belirtisi varmı kafamda kuruntu yaptım.
Bu arada korktuklarımda şunlar:
köpekler yolumu değiştiriyorum o kadar boy var dediniz içinizden belki ama yapabileceğim birşey yok özellikle küçük cins köpeklerden korkuyorum.
asansör 2 kere asansördeyken asansör bozuldu ve artık her bindiğimde bir korku oluyor.