Merhabalar,

IdeaSoft web tabanlı yazılım, tasarım ve masaüstü yazılım çözümleri sunan, kısacası “İnternet Teknolojisi’nin Tüm Renkleri” ile sizlere hizmet vermeyi ilke edinmiş bir yazılım firmasıdır. Türkiye'nin E-Ticaret yazılımları konusunda kendini kanıtlamış ve büyük bir marka haline gelmiş IdeaSoft, şimdi r10.net kullanıcılarına özel ücretsiz E-Ticaret danışmanlığım ile sizlerin hizmetinizde.

Ön çalışma ile sizlere IdeaSoft E-Ticaret yazılımı konusunda detaylı bilgi veriyor, firmanız ve ürünleriniz ile ilgili yapacağım fizibilite çalışması ile en doğru paket seçimini yapmanız için size yardımcı oluyorum.Müşterim olan firmalara özel olarak, bütün ihtiyaçlarınıza çözüm niteliğinde ki IdeaSoft'un gelişmiş modülleri, yönetim, arayüz ve tema tasarımı ile ilgili destek hizmetini ücretsiz olarak sizlere sunuyorum.

Her ne kadar IdeaSoft aldığınızda kolay kolay sorun yaşamıyor olsanızda, IdeaSoft'un size vermiş olduğu güçlü destek hizmetinin yanında ben de müşterilerimin sorunları ile özel olarak ilgileniyorum.

IdeaSoft E-Ticaret Yazılımının Genel Özellikleri :

Ürün / Kategori / Marka Yönetimi
Otomatik Aktif Sanal POS
Teknik Destek
Hazır Tema Tasarımları
Arama Motoru (SEO) Optimizasyonu
Havale / Kapıda Ödeme Sistemi
Toplu Mail Gönderimi
Blog / Haber ve İçerik Yönetimi
Detaylı Kargo Yönetimi
İstatistik ve Raporlama
Sosyal Medya Pazarlama
RSS Desteği (Son 50 Ürün)
Gelişmiş Slide Show Yönetimi
Yurtiçi, MNG , Aras Kargo Entegrasyonu
Bayi (B2B) Altyapısı
Mobil Ödeme (Tüm Operatörler)
SSL Sertifikası / Statik IP
Kredi Kartı Modülü
Hediye Çeki / Puan Sistemi
Fiyat Karşılaştırma Siteleri
XML Entegrasyonları
Facebook Store
Google Richsnippets
Ürün Karşılaştırma Modülü
Akıllı Filtre ve Ürün Seçenekleri
Davet Sistemi
Online Fatura Kesme Modülü
Excel Ürün Aktarım Robotu
Promosyon Modülü
Seo Etiket
Mobil E-ticaret Sitesi

Paketlerin detaylı özelliklerine göz atmak için buraya tıklayınız...

Detaylı bilgi ve demo talebi için Özel mesaj yada aşağıda bulunan bilgilerim aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz.

Volkan ÖZER (IdeaSoft Yetkili Satıcısı)
Cep Tel. : 05070948337
E-Posta volkanozer@ymail.com