Hocam talebiniz olursa pmden bildirin size direk babamın numarasını vereyim kendisine sorun sorunuzu en azından tavsiye verir. Dişçidir kendisi.
teşekkür ederim hocam
Diş sıkma alışkanlığını azaltmaya yarıyor. Kullanman zarar yerine yarar sağlayacak. Yavaş yavaş sıkma alışkanlığın azalacak. Bir de gergin olduğun, dişlerini sıktığın bir gece olursa sabah bir su bardağı suya bir çay kaşığı elma sirkesi koyup çalkala. Bunu birkaç bardak yap. Bu sıkma sonrası meydana gelecek zararı en aza indirir. Ayrıca doktor sana süre verecek, o süre bittiğinde bırakacaksın. Ayrıca çok gergin olacağını ve dişini sıkacağını düşünürsen gece bir ağrı kesici al. Ama ağrı kesiciyi almamaya çalış. Alsan bile haftada en fazla 1 kere al.
ben neredeyse her gece dişlerimi gıcırdatıyorum.geçen sene askere gitmeden önce özelde yaptırmıştım,çok rahat ettim diş kanaması filan durmuştu.ancak bazen aşırı derecede mide bulandırıyor.fiyat olarak bilemiyorum o zaman bir kaç işlem ile birlikte yapmıştık toplu ödedim.askerden sonra kayıp ettim tekrar yaptırmadım kaldı öyle
çok teşekkürler. p.tesi için dişçiden randevu alıyorum