Ben bu konuyu açmanızdaki kararınızın bilgi vermek olduğunu görüyorum yazınızı okudum. Wordpress bence hala işliyor onunla alakalı sorun olacağını düşünmüyorum nasıl kullanıldığı nasıl bir stratejinin oluşturulduğu önemlidir.
(Konu dışı:Bir diğer konuya gelince konu açmadan önce biraz araştırman lazım r10da
DALGA geçen insanlar çoktur. Hazır beklerler. Anında buldular mı asla vakit kaybetmeden yazarlar. Genelde gruplar halinde

ardı ardına yazarlar. Dikkat etmeniz lazım.)
Değerli yorumunuz için teşekkürler bu tür insanlar yüzünden gerçekten soğudum r10'dan.
Öyle birşey söz konusu değil.Ben de ortalama 60-70 kurumsal ve şahsi site var.Çok yükselende oldu çakanda oldu.Ve hepsi wp bu sizin sitelere verdiğiniz değerler önemlidir.
Tabiki bu sizin fikriniz saygı duyarım imzanızdaki tesettür giyim siteniz 60.sırada ve 1,800 indexsiniz var bi dünya emek vermişsiniz ama ben 60 ürünle 1 ayda ilk sayfaya çıktım topu topu 100 index
tesadufler uzerine gidip sonunda genelleme yapip sucluyu bulup ilan etme yanlis hareketler
Wordpress gayet saglam script olarak. ama sacma sapan temalar, eklentiler vs vs yuzunden kurbanlik koyun yine wordpress secilir. Halbuki sorun wordpress temel dosyalarina degil, tema ve eklentilerdedir.
Tesadüf değil üstadım. hiç merak ettiniz mi saun önemli kelimelerde hep özgün scriptler var. Ayrıca ben sadece lafı fazla uzatmadan bir örnek verdim buna benzer 3-4 tane daha tecrübem oldu ve özellikle yabancı seo makellerini çok araştırdım yabancı kaynaklardada bundan çok sık bahsediliyor.