Öncelikle Merhabalar İyi Forumlar,
Firma olarak Web Tasarım Çözümleri sunmaktayız. ancak çevremizde her tarz müşteri potansiyeli olduğu için forumda farklı sektörler için Yazılmış,Script yazan arkadaşlarımız varsa Bayilik şeklinde satışını yapmak isteriz.
Sizinde Kendinize ait yazmış olduğunuz ; E-Ticaret Scripti,şirket Scripti,ürün tanıtım Scripti, köy dernek Scripti,haber Scripti,rent a car Scripti,oyun Scripti,film dizi Scripti gibi scriptler varsa bu scriptlerinizi çevremizdeki esnaflara satışını gerçekleştirmek isteriz.
Satışını yapacağımız scriptler kendinize ait olması gerekmektedir. sattığımızda kodsal destek alabileceğimiz kişileri scriptlerini satmayı düşünüyoruz.
Gerektiğinde scriptlerde ufak tefek müşteri talepleri doğrultusunda değişklikler yapabilecek kişilerin tekliflerini bekliyoruz.
Sizinde kendinize ait scriptleriniz varsa bize vereceğiniz uygun fiyat ve script özelliklerini pm olarak bana bildirmenizi rica ediyorum.
Konum gayet açık ve nettir. zorla kimse kimseye birşey satmıyor. dürüst paraya ihtiyacı olan arkadaşlarımız varsa çözüm ortaklığı yaparak hem script sahibi çoklu satış yaparak para kazanacak hemde bizde üstüne kar koyup bizde kazanacağız.
Arkadaşlar soru sormak isteyenler lütfen mantıklı şeylerle gelin bana rica ediyorum. okadar abuk subuk sorular soranlar varki bazen gerçekten çok sıkıcı hal alıyor bu durum. aklı başında kişilerle çalışmak istiyorum. Bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum.