kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıtım yazısını daha gösrtermek adına,

wiki, yahoo answers, ehow vs.. vs.. gibi sitelere link eklemenin hayrı olurmu?
Uğraşmayın hocam o kadar. Bazı şeyleri o kadar abartmamak gerekiyor. Şöyle birşey yapılabilir;
Tanıtım yazısı aldığınız konuyu forumlarda aratırsınız bulursunuz burada güzel bir makale yazılmış bunun hakkında diiyip linkinizi ekleyebilirsiniz. wiki vs den çok daha yararlı olur.

realmerciless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sorum biraz karışık gelebilir yinede detaylı yazayım hocam. Şimdi bende 10 civarı tek bir konu üzerine yoğunlaştırılmış domain var, örnek olarak şunu vereyim oksurugeneiyigelir.com ve bunun tarzında domainler. Sorum ise şu bu tarz sitelerde pek fazla konu girme şansımız yok ana konuyu girdikten sonra site tıkanıyor. Ben bu tarz domainlere tek sayfa bir site kursam ne kadar başarılı olabilirim acaba? Yada nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler cevap için.
Bir site açarken ziyaretçiye ne gerekir diye açmak gerekli. Ziyaretçiye istediğini tam olarak verirsen o sitenin başarısız olma şansı yoktur. Senin örnek verdiğin domaine ben olsam tek sayfa bir yazı hazırlardım. O yazıda herşeyi anlatırdım bir de sosyal medya butonlarını koyardım geçerdim. Komple bir site açmaya gerek yok.

MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok fazla kelime çeşitliliğinin olduğu bir sektördeyim. Kafamda seo ile alakalı tüm keyler için paravanlar oluşturup (70-80 adet kadar) zaman içerisinde doğal olarak ana siteyi beslemek. Yani 70-0 siteye haftada 1 tanesinden ufak ufak paravanlar oturduktan sonra ana site ile alakalı gerekli bağlantıları (ürün bazlı ve ana sayfa) link vererek bir ağ oluşturmak istiyorum.

Sizce bu şekilde bir yöntem sağlıklı sonuçlara ulaşabilirmi. Ufak sosyal linklerle ve özgün yazılarla hazırlanmış 70-80 adet paravan ve uzun bir sürece yayılan paravandan ana siteye linkleme yöntemi.
Paravan işinden vazgeçin. 70-80 tane paravan açacağınıza 2-3 tane tanıtım yazısı alın daha çok işinizi görür. Vaktinizi paravanlara harcayacağınıza ana sitenizde harcayın daha fazla dönüş alırsınız. Pravanlar hit almadıkça, verdiğiniz linklerin kalitesi düşük olur bu da ana sitenizi bir süre sonra geriletir.