Merhaba Google yüzünden çıldıran arkadaşlar

Son zamanlarda hele ki son güncellemeden sonra baya bir araştırma yaptım düşüş yaşıyanların çoğu wordpress alt yapısı kullanıyor ve üst sıralara çıkanlar çoğunlukla hep ya bilinmedik scriptler yada özel yazılan scriptlerle üst sıralarda duruyor.

En son çalıştığım bir firmada e-ticaret yönetmenliği yaptım tesettür giyim firmasıydı firma daha sonra ekonomik sorunlar yüzünden kapandı. Kapanmasının nedeni aynı zamanda diğer bir iş sahasıda inşaat sektörüydü ordan borç batağına düştü oyüzden şirketin diğer kollarıda kapandı. Herneyse sözü fazla uzatmadan konuya giriyim bu firmada işe başladığımda piyasaya daha yeni giren bir e-ticaret scripti aldırdım script dolu hatalar doğru düzgün link yapısı tam oturmamış bir yazılımdı sitede toplam 60 parça ürün vardı ve rakiplerimiz de binlerce ürün vardı. Tesettür giyim üzerine olduğu için google tesettür giyim dendiğinde çıkmak istiyorduk doğal olarak. Scripti kurup 60 parça ürünü girdikten sonra basit seo teknikleri yaptım blog backlink gibi ve 1 ayın sonunda site ilk sayfada ve 3-4 sıralarda sürekli durdu rakipleri analiz etmeyide ihmal etmedim rakiplerden biri 2009-2010 civarinda kurulan wordpress bir blogdu ve sürekli birinci safya girip 1-2 gün sonrada kayboluyordu hiç istikrar yoktu ve binlerce index si vardı google 'da. Bizim sitede toplam 100 index vardı ve site kapanana kadar hep ilk sayfada kaldı.

Yani arkadaşlar bana göre Wordpress artık bitmiştir. Bence son güncellemeden sonra google daha önce göremediği yazılımlar görmek istiyor ve onlara daha fazla değer vermeye başladı sizin konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum sizcede öle değil mi ?