Alıntı
Güncellemeler ;
· Sol tarafta ki menüde CSS kaymaları mevcut, Mouse ile üzerinde gezerken fark ediceksiniz düzelmesi gerekiyor.
· Menünün arka plan rengi kırmızı üzerine beyaz yazı şeklinde olursa daha hoş duracak diye düşünüyoruz. Görebilmemiz için demoyu bu şekilde güncelleyin.
· EN sayfası içinde bir demo gönderin, onuda test edip onaylayalım.
· Sayfa içeriklerinde font düzenlemesi yapamıyoruz. Nereden düzenlenebilecek ?
· Sistemin çalıştığı iskelet yapı hakkında detaylı bir anlatım bekliyoruz. Güncellemeler yaparken neyin nereden çektiğini bilmemiz gerekiyor.
Şimdilik bu güncellemeleri ödeme yapılana kadar bitirmeniz gerekiyor. İşlemler sonrasında mail aracılığıyla beni bilgilendirin.
Ödeme yapılması için adınıza ait bir banka hesabı, kimlik fotokopisi ve e-devletten alınabilen ikametinizi belirten bir evrak göndermeniz yeterli. Gerekli dökümanları göndermeniz durumunda iş yoğunluğuna göre öğleden sonra ödemeniz hesabınıza yatırılacaktır.
Ödeme için IBAN'dan başka herhangi bir bilgi vermek zorunda değilim. Aynı evraklarla gidip benim adıma kredi başvurusu bile yapabilirsiniz. Ödemenizi gönderin ilk etapta dosyaları devamında da güncellemeleri alırsınız.
İşi zora sokuyorsunuz, tanımadığım hiç bir insana kimlik bilgilerimi ikamet adresimi asla vermem ben işe aldığınız bir çalışanınız değilim.
Bu işi free lance iş kuramlarına göre yapıyoruz. İletişim kurulur - fiyatta anlaşılır - demo sunulur - ödeme alınır - iş teslim edilir.