dinders adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 18 Temmuz da penguen 3 yoktu.
pardon ağustos yazdığınıza dikkate etmemişim o halde google algoritmasını negatif yönde etkileyecek bir sebepten düşmüştür description'dan değildir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:27:52 --

Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anahtar kelimeleri doğru bir şekilde kullanarak kullanıcıların daha çok ilgisini çekecebilecek "title ve description" oluşturabilirseniz; kötüye gitmek yerine daha da iyiye gidecektir, ben de defalarca test ettim.

Bu iki kısımda bir afiş tasarlar gibi titiz olmalısınız, sarf edeceğiniz kelimeler kısıtlı olduğundan kullanıcıların ilgisini çekecek onları tıklamaya itecek sihirli sözcükleri bulmalısınız. Fakat teknik olarak dikkat edilmesi gereken hususlar vardır.

- Hem Title Hem Description Yazarken Her Kelimeye Büyük Harfle Başlayın.
- Anahtar kelime depolamak yerine kullanıcıyı harekete geçirecek cümleler kurmaya özen gösterin.
- Title ve Description max uzunluğunu aşmadan cümlelerinizi bitirmeye çalışın.

Sizin "metin2 pvp serverler" kelimenizde ilk sıradaki arkadaş bu belirttiğim noktalara dikkat etmeye çalışmış. Siz daha iyisini yazabilirsiniz.
hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim uygun bir description yazmanız mümkünmü bana belli ki tecrübelisiniz. Sizin yazmanızı rica etsem ve bu description degiştirsem sıralamadan düşermiyim sizce ?