MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bugün ilk sıralarda olan bir sitemin başlık, açıklama ve anahtar kelimelerini komple değiştirdim.

Script yaptırmıştım anahtar kelimeler kısmında da açıklama yazısı gözüküyordu. Scripte geçtikten sonra gerilemiştim sebebi buymuş demek ki.

Bir şey olursa yazarım tekrar
Neyse en azından size yardımımız dokunmuş oldu eski haline getirirseniz düşüş duracaktır diye tahmin ediyorum

dinders adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 18 temmuzda düşüşe başlayan sitemin Ağustos ayı içinde tittle ında bulunan 2014 ibaresini 2015 ile değiştirdim. Düşüş hızla devam etti. Sanki tittle değişikliği sitemi olumlu ya da olumsuz etkilemedi gibi. Çünkü stabil bir düşüş yaşadım. Siteme backlink ve özgün içerik girmeye hala devam ediyorum. Sitem şu an 100 tekil hite sahip. Düşüşe devam. Belki size fikir verebilir.
Hocam sizinki sanırım google yeni penguen 3.0 algoritmasından dolayı düşüyordur yani tahminim bu yönlü eğer 100 tekil hit'e kadar düştüyseniz bence yeni bir domain alıp 301 yapın derim zaten dibi görüşmüşsünüz kaybedecek birşeyiniz yoksa 301 le şansınızı deneyin ve herşeyden önce büyük geçmiş olsun.