iPhone'larda özellikle 5 ve 5s serisinde orjinal olmayan şarj cihazı kullanmaktan dolayı kaynaklanan bir sıkıntı var bilenler bilir. Telefon çok ısınır, şarjı çabuk biter ve geç dolar. Sıkıntı budur ve bunun sebebi yanlış voltaj veren şarj kablolarının anakart üzerindeki usb power entegresine zarar vermesidir.
Benim telefonumda da bu sıkıntı oldu, Apple Store'da garantiye götürdüm ancak Amerika cihazı olduğu için destek alamadım. Mecburen telefoncuda yaptırmak zorunda kaldım, profesyonel bir ustamızın ellerinde yeniden hayat buldu telefonum.
Anakart üzerinde şu parça değişti:
http://i00.i.aliimg.com...pin-U23-iphone-5-ic.jpg
Ayrıca yeni bir batarya alıp onu taktırdım gayet memnunum ama orjinal bataryasını da göndereceğim alan kişiye.
Cihazın güncel fotoğraflarını en kısa zamanda ekleyeceğim ama tertemiz pırıl pırıl bir cihaz. Ekran ve kasa sürekli jelatinle kullanıldı. Sadece kenarlarında ufak göze batmayan çizikler mevcut.
Şunu da belirtmek isterim telefonun hiçbir çalışmayan aksamı yok şuan her şeyi mükemmel derecede sorunsuz çalışıyor.
Kutusu,kulaklığı,şarj adaptörü ve kablosu, sim kart açma iğnesine kadar her şeyi mevcut.
Fiyat: PAZARLIKSIZ 1200 Lira
Takas düşünebileceğim modeller:
Note 3
Galaxy S5
xperia z2
xperia z3
lg g3 32 gb
Bu modeller dışında takas tekliflerine cevap dahi vermeyeceğimi peşinen bildiriyorum.
Fotoğraflar