Merhaba dostlar.
Makale daha çok bu konu hakkında bir şey bilmeyenler için. Elimden geldiği kadar detaylı ve görsel destekli anlatmaya çalıştım. Bu makaleyi okuduktan sonra youtube videolarınızın hiç bir risk olmaksızın daha fazla nasıl izlenim alacağını öğreneceksiniz.
Bunun dışında benim makalede yazmadığım veya yazmayı unuttuğum, yada bilmediğim şeyleri görme imkanınız olacak, yani makaleyi okurken diğer inanıyorum şimdiye kadar cevabını bulamadığınız bazı sorularınızın cevabını da kendiniz bulmuş olacaksınız.
Son olarak anahtar kelimeler ve başlıklarla alakalı bir noktayı açıklamak isterim. Makaleyi yazdığım tarihte bunun önemini yeni yeni kavrıyordum ama makalede kullanmamıştım.
Video başlıklarında ve anahtar kelimelerini seçerken semantik arama sonuçlarını mutlaka göz önünde bulundurun. Daha doğrusu oluşturacağınız içeriği semantik arama sonuçlarına göre hazırlayın
Youtube SEO Rehberi makaleyi düzenli olarak güncellemek ve herkesin gerçekten doyurucu ve faydalı bilgi edinmesini sağlayabilmem için, eksikleri, yanlışları, olması gerekenler, diğer ipuçlarını burada paylaşırsanız sevinirim.