merhabalar

konu ile alakalı ama bazılarınız alakasız diyebilir yinede yazmak istedim.

zamanında bu platformda hosting firmaları ile ilgili çok yazılanlar oldu zamanın büyük hosting firması diye geçinenler hakkında çok şikayet konusu açıldı .

bu platformda imza toplayalım savcılığa verelim diye çok kişi oldu .

halen bu platformda kendisini çok büyük hosting firması olarak lanse eden vede 10 binlerce hostingi ücretsiz veren firmalar var .

bu tarz firmaların hepsi kendilerine göre ticari bir zeka kullandıklarını zannediyorlar ama ticaret onun bunun aklına göre yürümüyor. tek olayı var ver parayı al hizmeti bu kadar

zannediyorlarki büyük firmayız onlarca müşterimiz oldu para kazanacağız.

ama şunu bilmiyorlar .

senden ücretsiz hosting alan müşteri senin gül yüzüne hosting almıyor . ihtiyacı olarak alıyor 1 yılın sonunda basıp gidiyor .1 yıl geçene kadar o ücretsiz müşterinin bütün sorununu kahrını firma çekiyor. hık mık de diyemiyor çünkü başlangıçta kesintisiz hizmet demiş güleryüzlü hizmet demiş.

eskiden bu tarz kampanyalar yapan 10 bin ücretsiz hosting veren firmalardan şu anda parmakla gösterilecek kadar var . hepsi bitti gitti eskiden r10 da en iyi firmaları olarak lanse ediliyordu.

eskiden hizmeti süper denen firmalar şimdi desteği bozuldu tok satıcı oldular denildi.

birçok firma müşteri güzünde yerlerde bana göre .

Eskilerin bir sözü vardır, Bilmiyorum müşteri veli nimettir sözü kaç firma acaba bu sözün tam karşılığını müşteriye veriyor?

eskiden popüler olan firmalar hakkında şimdi memnuniyetsizlikler vede şikayetler var . Bunun nedeni firmaların para kazanınca artık oldum piştim demeleri , veya eskiden gösterdikleri önemi şimdilerde işlerine vermemeleri .

her zamanda öyle olmuştur. işler rutine bindigi zaman herşey biter .

zamanın en iyi dc si olan sadece hosting için bile şikayet konusu açıldı ise başka söze gerek yok .

kendisine göre sektörün öde giden firmalarından birisi olan kişiler kendileri hakkında şikayet konusu açıldıgı zaman sildiren firmalar acaba müşteri memnuniyetine önem verdikleri içinmi sildiriyor şikayetleri size göre ?

bir sorun oldugu zaman müşterisini arayıp bilgi veren kaç firma var ?
kendisinden çok ekmek yediği müşterisini düşünen kaç firma var ?

bunlar acı gerçekler ticaret ver parayı al hizmeti bundan sonra sen sağ ben selamet değil.

eğer başkalarına göre işlerini düzgün yapıyorlarsa bu şikayetler ne o zaman ?

bir hosting firması olarak biz işimizi iyi yapıyormuyuz . elimizden geldigince iyi yapmaya çalışıyoruz , hatalarımız varmıdır? vardır ,çözümlüyormuyuz çözümlüyoruz.

saygılarımla