foo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cpanel'le zaten sistem yöneticiliği vermiyorlar. en iyi kontrol panel kullananlar sarı portakalı var sadece

custom kernel, custom world, disabled update, ports

sadece kernel ve world audit kontrol ederim , ports'da da depend paketler audit, servisler portmaster.

redhat en geç pkg yayınlayan distrolar arasında. herhangi bir ciddi açıkta çoğu distro yolunu almış giderken redhat'ın güncelleştirmeyle hala uğraştığı zamanlar oluyor. daha redhat'ta redhat yapacak da source yayınlayacak da centos derleyip paket yapacak da. sonra panel diyecek ben bu paketi tanımıyorum bunda düzgün çalışmam hadi uğraş ondan sonra.

azıcık linux biliyorsan hiç olmadı kur debian herşeyi zaten neredeyse ayarlı configure edilmiş şekilde. kur geç.

şimdi mikrofonlarımı ankaradaki centos maçına çeviriyoruz gol haberi var daha ben bunu yazmayı bitiremeden bir arkadaşın yardım istemesi sonucu baktığım centos sunucu, sıfır base kurulum + plesk

sonuç =
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/system-config-firewall-tui", line 29, in <module>
import fw_tui
File "/usr/share/system-config-firewall/fw_tui.py", line 34, in <module>
import fw_nm
ImportError: No module named fw_nm

bırakın artık bu çin malı çocuk oyuncağı gibi distro'ları kontrol panellerini. gerçek dünyayı gezin azcık.
Kerneli compile etmek sorun değil freebsd de. source u güncel tut subversion ile. Gereksiz modülleri ve driverları sil bir güzel derle.

Keyfine bak. Ama world dertli oluyor be kardeşim

Mysql sunucusunu komple derledim. buildworld de pc başında uykum geldi. Kararlı oluyor ama çok zaman harcıyorsun.

Kerneli 5 dk da derle, eski kerneli yedekle ne olur ne olmaz diye. loader.conf u da oyna yeni kerneli yükle çak restart ı ve ilk açılışta 14 mb ram kullanan bir işletim sistemine merhaba de.

Aynı kafada insan bulmak zor oluyor r10 da. Ben gibi düşünenlerin olması güzelmiş.