GokhanAkdolu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Bırakacağım yorum tamamen şahsi yorumumdur ve lütfen yanlış anlaşılmasın.

Öncelikle 460K civarı bir facebook hesabı. Güzel bir hesap ancak +2000 beğenilerin olduğu 400K 500K lık hesapların 3.500 liraya satıldığı bi zamandayız. Etkileşimler yerlerde.

İnternet sitesine gelince 1000 liralık bir masraf yapmışsınız haklısınız ancak ne yazık ki ticarette yaptığınız masraflar sizi ilgilendiren bir konu. Yaptığınız masraf karşılığında başlıkta belirttiğiniz gibi 2 yıllık emeğinizin karşılığını da aylık 3-4 bin lira para kazanarak almışsınız sanırım.

Twitter 10 küsür bin civarı. Twitter'in en büyük hesaplarından birisine sahip olan bi kişi olarak üzülerek söylemeliyim ki en fazla edeceği rakam 150 200 Tl lik bir rakam.

Yani işin özü böylece hazır bi sistem diyorsunuz ve güzel de bir sistem ancak kimsenin 5 bin TL den fazla ücret vereceğini düşünmüyorum. 15 Bin lira dediğiniz rakamlara 300-400 bin takipçili ORGANİK bir twitter hesabı, 400K civarı organik bir Facebook hesabı ve 100K civarı organik bir instagram hesabı alabilirsiniz. Biraz forumu inceleyerek rakam belirtirseniz sizin için çok daha uygun ve mantıklı bir satış olacaktır.

İyi forumlar dilerim. Umarım emeklerinizin bir kısmını da olsa alabilirsiniz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Dediklerinizden 1 tanesi hariç hepsine hak veriyorum, sadece Facebook sayfamızın da organik olduğunu belirtmek istiyorum.