Merhaba arkadaşlar
https://www.r10.net/ucretli-script-is...zabilecek.html urlsinde cevap aramıştım ancak 2. seçenek mantığında bir sonuç bulamadım.
Alıntı
Merhaba arkadaşlar şu şekilde izah edeyim; A sitesi var ve B sitesi var.
B sitesine bir kod ekleyerek, A sitesinden bu alana istediğim gibi link ekleyip silmek istiyorum.
Aklıma şu geldi benim; B sitesine
www.asitesi.com/javasciptdosyasi.js eklesem; A sitesinden istediğim linki ekleyip kaldırabiliyorum ancak kaynak kodlarını incelediğimde o alan boş gözüküyor dolayısıyla Google botları linki orada göremeyeceğnden işime yaramıyor. Sonuç olarak belirttiğim gibi bir yapı kurabilecek arkadaşlar pm atarlarsa ücretli script yazdırmak isterim.
Alıntı
Arkadaslar suan 2 yontem var ortada, 2. yontem calisiyor mu kesin emin degilim ama ikinci yontem yapilabilirse daha profesyonel duruyor bence. Sizin fikirleriniz nelerdir? 2. yontem yapilabilir mi?
1. Yontem: curl ile php betigini cekmek.
2. Yontem: anasite.com/superjs.js dosyasi olusturmak. Link eklenecek urllere bu js dosyasi ile beraber genelgecer php kodu eklenecek. Js hangi urlye eklenmisse url bilgisini degiskene atayip anasiteye cekmek. ajax ile degiskeni dbden sorgulatip hangi link ekletilecekse bunu dbden bulmak. Dbden bulunan link kodunu (<a href.... </a>) baska bir degiskene atayip, linkyayinlanacaksite.com adresindeki js degiskeni anlik bu kodu alicak ajax ile mi olur, json ile mi olur bilmiyorum php ile gerekli alana yazdiricak.
Ikinci sistem yapilabilir mi? Yazabilecek arkadaslar var midir?
Yazabilecek arkadaşlar varsa pmden iletişime geçebilirlerse yazılımı yazdıracağım.