arkadaşlar 15-20 günlük kadın ve yaşam portal sitem var.tasarımım büyük ölçüde bitti ve son 4-5 gündür hepsi %100 özgün olmak üzere belirli aralık ve düzenlerle 30-40 içerik girdim ve ardından site haritamı google webmaster araçlarından gönderdim.Gönderdiğim site haritasının 4te3 oranında url leri dizine eklendi ve ben hala belirli bir düzende içerik girmeye devam ediyorum.fakat son 2-3 gündür aşağıda eklediğim resimlerde de görüldüğü gibi bütün veriler dondu kaldı sanki.sayfa bu görünen hit sayısında kaldı,arama sorgusu denilen bölüm 71 de takılı kaldı.ben mi yanlış birşey yapıyorum anlamadım...herşey olabildiğince normal hem sayfa ayarlarında hemde webmaster ve analytics bölümünde.webmaster kullanımını iyi biliyorum fakat analytics i uzun zamandır diğer sitelerim içinde kullanmama rağman hala anlamış değilim ve verilerinin doğru olduğuna inanmıyorum.
bu konuda yanlış yapmış olabileceğim ne olabilir? analytics için en dikkat edilmesi gereken ve bu tür bir hataya(hataysa şayet) neden olabilecek olan işlem nedir?
sayfa neden hitlenmez? tüm içerikler hem özgün hem de belirli bir düzen ile girilmesine rağmen...?
konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup fikir verirlerse çok sevinirim...