hocam daha önce yazdık yeniden yazayım
http://amokas.com/ proxy kullanmayan tek sıra bulucudur. sonuçların ******* vs gibi sitelerden farklı ve doğru olduğunu görürsünüz zaten...
Amokas'ın proxy kullanmadığını biliyorum onun için orası hakkında bişey diyemem ama ne yaparsanız yapın olayın mantığı sonuçta Google'a gönderdiğiniz bir sorgu kadar basit, dolayısıyla bizim yaptığımız gibi sadece yurt içi proxy kullanır ve Google'a arama yaptığınız dili, ülkeyi ve aramanın geldiği bölgenin ip adresini(istanbul-ankara-izmir gibi şehirlerin tespit edilmesi için) gönderirseniz ne yaparsanız yapın hemen hemen her zaman aynı sonuçları alırsınız(+- 1 veya 2 oynayabilir sonuçta kendinizde gün içinde normal yollarla aynı aramayı yapsanız sıranın değiştiğini görürsünüz)
Bunları demiş olmakla beraber şahsen amokas'ı bende uzun süre kullandım ama amokas.com'da yaptığım bir aramada ilgili kelime de 52. sırada gözüküyorum, masterist.com'da yaptığım aramada 53. sırada gözüküyorum, kendi bilgisayarımda aktif olarak kullanmadığım bir tarayıcı ile arama yaptığımda da 53. sırada gözüküyorum yani masterist.com'un sonuçları daha doğru çıkıyor... Diğer proxy kullanan siteler için konuşamam ama eğer isterseniz özel mesaj ile arama sonuçlarını sizinle birlikte karşılaştırabiliriz...