ahmetPASA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimle alakalı hiç bir sorun olmadığı söylenildi ki zaten olması mümkün değil sitem 4-5 yıldır hayatta, aynı ip bloğunda olan başka bir siteden dolayı erişim engellenmiş, doğru mu yalan mı bilmiyorum bana bu şekilde söylendi, ancak daha sonra kredi kartı ile ödeme yapılamadığını söyledi FiberDc yetkilisi, bende kendi kredi kartı bilgilerimi verdim kimse mağdur olmasın diye, ancak parayla engellenmenin ne alakası olduğunu sorduğumda bana aynı ip bloğunda başka bir site hakkında abuse olduğunu ve benim serveri açmak için Online SAS merkezinin FiberDC' ye ait hesabı doğrulamak için kredi kartından bir miktar para çekmeye çalışıldığı, ancak bu paranın çekilemediği söylenildi.

ahmet bey su sekil de bilgi vereyim size

öncelikle sunucu olarak ürün satın almışsınız bu sunuda olabilecek her türlü sorun direk sizi bağlar bu dolandırıcılık spam mail gibi
sizin aynı ip üzerinde zaten bir sorun yasadı iseniz bu sadece sizin siteleriniz den birisinin sorun yasadığı anlamına gelir
bu ip üzerin de size ait olmayan bir site var sa dediğiniz bibi farklı x bir siten yüzün den ip adresiniz bloklanır ama komple aynı bloktaki sunucular kapatılmaz bunu ben 7 senelik bu hizmet sektöründe hiç duymadım tabi x bir kişi deneme yontemi ile sizin ip adreslerini de kendi sunucusuna entegre etmeye calışarak işlem yapmayı denemesi ise

sunucularınız ovh üzerin de ise zaten ovh tr deki bir cok sunucuyu sebepsiz yere kapattı forumda vardı ama kaldırılmış sebebini bilemiyorum

sahsi olarak görüşüm firmadan hangi siteden sorun olduğuna dair kanıt istemenizdir bu site size ait ise zaten firma geri ödeme yapmasa da haklıdır sorumluluk sunucu sistemin de alıcıya aittir ama size ait olmayan bir site den sorun olur vede sizin sunucu içerisinde ise ilgili firmanın sorgulanması lazım sizin sunucunuz da x sitenin ne aradığını

geçmiş olsun