Dentabir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Arkadaşlar,

Site adresi : ******.com - pm
Site için istenen fiyat: 600TL>500TL | Pazarlık Sünnettir.
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: nisan 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Blog
Günlük hit sayısı: 20-30
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %50 google + %20 direk + %30 diğer )
Domainin yaşı: 2yıl 7ay
Pagerank değeri: Pr2
Alexa: 343.653 / 9.583
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik + Özel wp tema
Hosting dahil midir: max 15 gün idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

özel notlar:

Siteye daha önce adsense reklamı eklemiştim, onunda geliri aylık(son 30gün) 1 tl civarı. Adsense reklamları duruyor.
NOT: Adsense hesabını bu site ile almıştım. Adsense hesabı devredilmez.

Siteden tanıtım yazısı yayınlanarak aylık olarak ortalama 40 tl civarı kazanmak mümkün. Hatta daha fazlasını.
NOT: Şu ana kadar sitede hiç tanıtım yazısı yayınlanmadı.

Siteyi ilk açtığım zaman ufak bir forum çalışması yaptırmıştım o kadar, onun dışında başka bir çalışma yaptırılmadı. Bir iki seo çalışması ile hiti ve geliri artacaktır.

Site, bu site için özel olarak hazırladığım wordpress teması ile satılacaktır. Tema sadece bu sitede kullanılmaktadır. Siteyi alana temanın bütün satış ve kullanım haklarını da veriyorum. Bu yolla da bir gelir elde etmek mümkündür. Ortalama 20 tl ye ayda 2 tema satılsa yine iyi bir gelir olabilir.
Tema açık kaynak olarak verilecektir.
NOT : Temanın kullanımı oldukça basittir ve özel admin paneli bulunmaktadır.

160 üstünde makale bulunmaktadır.
Makaleler %99 özgündür. Makalelerin %70lik bir kısmı bu forumda bulunan yazarlara ücreti karşılığında yazdırılmıştır.

Kategoriler : teknoloji, sosyal medya, wordpress, tasarım, moda, sinema, dizi , oyun vs.vs.
Domain istediğiniz her konuyu yazmanıza uygundur. sağlıktan tutun, siyaset bile yazsanız, kimse neden diye sormaz.
Domain kalitelidir, biraz üstüne düşülürse marka olabilir.

500+ kişilik facebook hesabı ve twitter, google plus, pinterest hesapları devredilecektir.
NOT: Facebook fan sayısı, facebookta verilen reklam ile yükselmiştir. çekim vs yoktur. Diğer sosyal hesapların pek fazla üyesi yoktur.

Siteyi satmak istememin sebebi; diğer sitelerime daha fazla zaman ayırmak istiyorum.

ilk kez bir site satıyorum. Allah utandırmasın.

Herkese Selamlar ve Saygılar.

konu güncel
site adresini pm alabilir mym