Merhaba arkadaşlar bir tanıdığım için sizlerden yardım isteyeceğim.
Kişi 50-55 yaş arası erkektir. Günlük sporu yok, aşırı kilosu var, arabadan inmez ve sadece oturur. Ben bel ağrılarını buna bağlasam da kendisi inatla hareket etmiyor fakat ağrıları olduğunda da çok fazla canı yanıyor gibi dolaşıyor sürekli keyfi kaçıyor falan filan.
Biz bu kişiye ne yapmalıyız? Hastanenin ilgili bölümüne mi gidelim, başka bir şey mi yapalım ya da internette bildiğiniz bu bel ağrılarına çözüm olan ürünlerden mi kullandıralım ne yapalım bir bilgi verir misiniz?
Kişide bel fıtığı vardır ve romatizma var. Havanın soğuk ya da yağmurlu olduğu günlerde romatizmadan dolayı bu ağrıları oluyormuş. 2-3 senedir; korse kullandı bir süre pek faydası olmadı ve uzun süre korse kullanımı rahatsız ediyor, ayrıca geceleri yatarken sıcak kompress uyguluyor su torbası ile bana söylenen bu. Ne yapılmalı bu durumda başına belle alakalı elbet bir şeyler gelen vardır ve hareket edemeyecek konumda bahsettiğim kişi, konu altına yorumlarınızı bırakırsanız sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun , bol bol masaj terapilerine ihtiyacı var özellikle "medikal ve klasik isveç"
Güzel temiz bir otelin spa"sı ile anlaşsın haftada 2 gün gitsin 3"er gün arayla .