Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efem bende size ileteyim aynısını bilmeden konuşmayın

1. öğretimim , her dönem 2000 TL harc ödüyorum devlet üniversitesine. Harcların kaldırıldı falan yok yani.En azından bizim bölümde yok.
2012 yılında 1. Öğretim harçları kaldırıldı beyefendi beni tekrar tekrar söyletmeyin.
Neden ödeme yaptığınızı bilmiyorsanız üniversiteden bilgi alın öğrenmiş olursunuz.

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz 2. sınıfsınız alttan dersiniz olsa da para ödemezsiniz. 3 dönem almadınız bir dersi.
3. ve 4. sınıflar bilgilendirilmeden böyle bir uygulama ile karşı karşıya kalınca ve ister istemez alttan dersi olduğu için ( ki bir çok kişinin haberi yok onlar tamamen yandı ) para ödemek zorunda.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:37:34 -->-> Daha önceki mesaj 12:34:08 --

Laf konuşuyorum sanıyon çok boş konuşuyon.
1. öğretim harcı kalktı eyv. ama alttan dersi olanlar para ödeyecek. ( punto büyüteyim mi ? )
2. öğretim harç ödüyor buna bir şey demiyorum.Kendim yazdım 480 lirayı paşa paşa ödüyorum.
1 sene sınıfta kalmadım, okul uzatmadım.
Benim dediğim şey alttan ders olanlar için.

Üniversite okuduysanız alttan ders kavramını bilirsin
Şimdi kıvırıyorsun yok ben alttan dersi olanlar için dedim diye öyle birşey belirtmemiştin.
2. Öğretime giden insanları 2.Sınıf öğrenci olarak görüyorlar ben buna karşıyım keşke 2.Öğretime gidenlerede bir güzellik yapsalar
ancak yapacak birşey yok sen bu bölümü ya bilerek seçtin yada araştırmayarak seçtin. Burada hertürlü sen suçlusun.
Bu arada bende 2. Öğretim okuyorum neyin ne olduğunu biliyorum yani. Alttan dersin varsa yaz okuluna kalırsan o parayı senden
çatır çatır alırlar buna soygun diyemessin çünkü yaz okulu farklı birşeydir.
1. Öğretim konusuna gelirsek bak kendin bile söylüyorsun onun bile şartları var. Yapacak birşey yok.