Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçeriğiniz ne kadar güzel olursa olsun backlink almadığınız sürece yükselmeniz zor.

En basit örnek dünyanın en güzel kızısınız ve hep evdesiniz hiç dışarıya çıkmıyorsunuz. Komşularınız bile sizi görmemiş. Kapıyı bile siz açmıyorsunuz. Bu haldeyken nasıl evlenebilirsiniz. Biri şansa kapıyı çalıp sizi keşfetmesinimi bekliceksiniz.

Ama bu güzel kız komşularına giderse ( İçerikdaş sitelerden link veya tanıtım alırsa ) Dışarı cıkıp gezip tozarsa ( Sosyal platformlardan Destek ) Evlenme şansı daha yüksek olacaktır.

Kızımız bu şekilde davranırsa onu beğenenler olacaktır ve eve istemeye geleceklerdir ( Siteye gelen Ziyaretçi ).

Vel hasıl içerik gerçekten önemli hemde çok önemli ama bu içeriği birilerine sunmak içinde gerçekten güzel kaliteli backlikler sağlayarak güzel olan olan içeriğimizi üst sıralara çıkartarak insanların dikkatini çekmemiz lazım.

Ha bu arada kızımız olayı abartırsa her eve girip çıkarsa ( binlerce blogtan link almak ) Önüne gelen her adam ile çıkarsa ( film sitesi olup sağlık sitesinden link almak ) kızımızın adı kötü anılmaya başlar ve ciddi evlilik yapma şansı azalır.

Bu sadece benim düşüncemdir. Yanlışım olduysa yanlış bildiğim bir konu varsa affola.

İyi çalışmalar diliyorum.
çok doğru bir örnek