böyle basit bir işlem için ücret vermeyin sakında.
tek gereken transfer kodu. o da admin mailine ama 3 gün ama 1 hafta içinde gelir. tabi diğer firmalarda anında geliyor ama ns yi bilmiyorum.
İnanın zor durumda olduğum için, sorunumun hemen çözülebilmesi için ücretli yazdım hocam..
Aynı şekilde, şunu belirteyim..
Transfer kodu geldi.. Fakat godaddy işlem kimliği diye birşey istiyor.. bunun ne olduğunu bilmiyorum ve mailde sadece transfer kodu yer alıyor..
İşlem kimliği şeklinde bir kimlik yer almıyor..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:07:15 -->-> Daha önceki mesaj 04:06:16 --
böyle basit bir işlem için ücret vermeyin sakında.
tek gereken transfer kodu. o da admin mailine ama 3 gün ama 1 hafta içinde gelir. tabi diğer firmalarda anında geliyor ama ns yi bilmiyorum.
Transfer İşlemini ingilizce yapın eğer kod gelmediyse tekrar kod gonderebilirsiniz ancak domain üzerindeki whois bilgilerinde Yönetici Adminstrator Bölümündeki yazılı email adresine Bu Kodlar Gönderilmektedir Buradaki bilgiler eğer yanlış ve hatalı ise gönderim farklı adrese yapılıyordur.
saygılarımla
İlginiz için teşekkür ederim hocam..
Fakat dediğim gibi tadece transfer kodu yer almakta mail. Mail ulaştı bana. Transfer kodu ulaştı fakat sadece transfer kodu var.
Godaddynin benden istediği İŞLEM KİMLİĞİ mailde yer almıyor..