Merhaba arkadaşlar, Facebook'un uyguladığı erişim kısıtlaması yüzünden gerçekten kafayı yemek üzereyim. O kadar uğraşıp, didinip, emek verip, yatırım yaptığımız projeden faydalanamıyoruz. Bundan dolayı sadece sayfa değil, onun üzerine herşeyi satmaya karar verdim.
Neler satılık ? Facebook sayfası, com net org com.tr web sitesi, Twitter hesabı, marka tescili.
Öncelikle "Ben Facebook'ta reklam veremiyorum" diyecekler boşuna bakmasın. Çünkü erişim düşük olduğu için bi hayrını göremediğimden başkasının da görebileceğini hiç sanmıyorum.
SAYFA
Link :
www.facebook.com/capsekulak
İçeriği : Caps, Komedi
Üye Sayısı : 468.245 (Tamamı Organik)
Günlük eklenen üye sayısı : 200-300 (Sponsorsuz)
Birleştirilme yapıldı mı : Hayır
İstenen Ücret : Tek başına satılık değil, toplu fiyat en aşağıda
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Erişim düşmeden önce link kısaltma yönteminden ayda 6.000 TL civarı getirisi vardı, Nisan ayında erişim düştükten sonra bütün gün kasınca getirisi günlük 80-100 TL arası değişiyor.
WEB SİTESİ
Link :
www.capsekulak.com
Bu web sitesini yeni yaptırdık. Com net ve org domainlerini de beraber aldık. Hostu, domainleri ve tasarımı dahil 1000 TL civarı bir maliyeti oldu.
Link :
www.capsekulak.com.tr
İsim tescil'den marka tescili başvurusunda alındı. 1 yıla yaklaştığı için süresi bir kaç aya bitiyor. Resmi site konumunda.
TWITTER HESABI
Kullanıcı adı : capsekulak
Açılış tarihi : Tam hatırlamıyorum ama 1 seneden fazla olması lazım.
Hesabın kullanım amacı : Capse Kulak Twitter hesabı niyetine.
Takipçi sayısı : 11.486 (Tamamı gerçek)
Takip ettiklerinin sayısı : 1
Tweetler : 994
Önceden Suspend yedi mi : Hayır
Takipçiler organik mi : Tamamı Facebook'taki sayfadan kasıldı.
Fiyat : Tek başına satılık değil, toplu fiyat en aşağıda
MARKA TESCİLİ
Bunun satışının serbest olup olmadığını ya da satılabilik satılamadığını forumda bulamadım. Bir yanlışım varsa moderatör arkadaşların uyarmasını isterim.
Tescil adı : Capse Kulak
Tescil durumu : En son düzenleme ücretini yolladık, belgeleri adrese bekliyoruz.
Bu marka tesciline de ".com.tr" domain adı ve hostingiyle beraber yaklaşık 2000 tl bayıldık.
Marka tescilinin satışı veya el değiştirmesi mümkün olmuyorsa, bizim adımıza kalsa da olur. Her zaman siz ne isterseniz gerekeni yaparız.
Bütün bunlar için düşünülen fiyat :
15.000
Fiyatın çok abartılı olduğunu düşünen arkadaşlar; 2 yıllık emeği, sayfanın getirildiği durumu ve hepsine yapılan masrafları da göz önünde bulundursunlar.
Facebook'ta marka tescilini kullanarak sayfayı doğrulatabilecek biri varsa kesinlikle bunu kaçırmasın derim. Herşey hazır olarak önünde ve ayda 5.000 TL'den fazla getirisi olabilecek bir sistem.
İlgilenmeseler bile bazı bu işlerin üstadı olmuş hocalarımın yorumlarını beklerim.