1000000000 hesap girme şansı da tanırız neyini beğenmediniz? Sisteme ister elle 1000 kişiyi takip etttirebilirsiniz ister zamanlı bölümüne ekleyip belirlediğiniz saatlerde çalıştırabilirsiniz.
Dedikleriniz kusura bakmayın ama anlaşılmıyor bile, ayrıca 300-500 lirayla yapılacak bir şey değil sizin istedikleriniz. Bu sistemi kullanmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz ki istedikleriniz şuanlık sadece bizim sistemimizde mevcut.
ben zaten yazılım müh. öğrencisiyim bu işi ilk yapan elemanım bu ülkede bana botlarımı anlatıyosun sen ? beğenmedim sistemin pahalı açıklayamamışın sistemi bana burdan çemkirme 10 tane hesap giriliyor aylık yıllık abonelik satın alımları yazmıyor nasıl bir sistem seninki böyle hap yap para kap olmuş beğenmek zorundamıyım yani 4 yıl önce yaptım ben sizin bu yaptığınızı ve çok büyük bir ban yedim şuan uğraşmak istemiyorum açıkçası 1 aylık deneme yapmam lazım sınav dönemim bana boş laf yapma burdan ya konumu kirletme senin konun altına gidip mi beğenmedim yazdım ben ciddi ciddi a dan z ye neden beğenmediğimi konun altına koyabilirim gayet başarısız yani bu sistemin olmamış kabul et konumuda rahatsız etme 500 600 tl fiyat vermimki ben bütçe belirlemedim yani farkındaysan bişeyleri bilen insanlar var burdada bilmeyen insanlara bişeyler satmak kolay ben almak istemiyorum beğenmedim daha ötesi yok beğenmeme nedenimde hiç bir şeyi açıklayamamışsın güvenilir bulmadım hesaplarımı kendi sistemim dışında bir yere kayıt ettirmek istemiyorum anlatabildim mi kavga etmeye değil bir şeyler satmya gelene eyw gelmiyecek pm bile atmasın iyi forumlar