KadikoyAJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz denilen lisans hakkında bilgilendirme arkadaşlar!

@mit; hit +200 olsun ootmatik olarak sizi lisans sayfasına atıyor bilgilendirme.

Merhaba KaikoyAJANS, Lisans sayfasına yönlendirme yapmıyoruz, dilediğiniz kadar ücretsiz kullanabilirsiniz, kullandığınız Panilux versiyonunda ve ondan önceki kurulumlarda yaşanan bir çeşit lisans kontrol problemi var. Deneme lisansını tekrar girerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Henüz Panilux'ün kendi kendini güncelleyebilme özelliği olmadığı için bu sorunu var olan kurulumunuzda günncelleyip düzeltemeyebilirsiniz.

inanbayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu biraz sacma olmus
Peki Debian da bu Paneli kullanan varmi?
Merhaba inanbayram, Debian ve CentOS 7 için çalışmalarımız devam ediyor, 2015in ilk haftaları debian tabanlı linuxleride destekliyor olacağız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:21:38 -->-> Daha önceki mesaj 12:15:40 --

JeaNLouP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar isim tecilden aldığım domaini ekliyorum ama site linkini açınca sunucuya bağlanmıyor hatası veriyor.İsim tecil panelinden digitalocean ns lerini ekliyorum ve panilux üzerinden domaini ekliyorum ama olmuyor acaba yanlış birşey mi yapıyorum ?
Merhaba JeaNLoup, DNS yönetimini Digitalocean yerine Panilux serverınıza yaptırmanız durumunda bu sorun düzelecektir.