Denizciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her zaman ingilizce derim. Türk sitelere verilen emeğin yarısını ingiliceye versek eminim daha çok kazanacağız.

Bakın ilgili resime benim sitelerden öRnek. Kadın blogu ingilizce. Hhhm hatta makaleri de @AlperA. hocamıza yazdırdım : ) Konusuna yorum yapmadım ama buradan bahsediyim.

Ne mutlu az da katkimiz olduysa, umarim bu kazanclar kat be kat daha da artar, bu beni daha cok memnun eder.

Ben her zaman soyluyorum, emek emek emek. Kisi once kendi sitesinden kendisi memnun olacak, ziyaretci geldiginde onu memnun edicek. gelen ziyaretci "evet ben ogrenmek istedigimi ogrendim, hatta daha fazlasini aldim" diyebilmeli siteden giderken. (zaten farketmisinizdir, eger makale yarim kalicaksa, istenilen kelimenin kat kat fazlasi her zaman teslim ediliyor tarafimizdan, cunku oyle gerekiyor) Haliyle bu sefer ben memnunsam sen de memnunsun , biz memnunsak google memnun, google memnunsa seni de beni de memnun eder ziyaretciyle. Ee bunun yaninda sosyal aglar falan var.

velasilkelam, bu hite bu sayfa gosterimine bu kadar kazanabilmek icin, yabanci dilden baska care yok. Gonul ister ki anadilimiz turkceyi kullanarak ayni kazanclari elde edelim ama olmayinca olmuyor, bazi gercekleri de goz ardi edemeyiz. Emek verin arkadaslar, ciddi abnlamda emek hesapladiginizdan fazlasi olarak mutlaka geri donecektir. Emek ve sabir.