Merhabalar..

Burada satış konumda yaklaşık 6 yıllık bir üye gelip kendince nasıl görmek istiyorsa o şekilde akıl vermeye, satış konusunu baltalayıcı mesaj yazmıştı.

Bende 1. mesajını reportladım, o an belki yönetici görmedi işlem yapılmadı, üye daha sonra 2. mesajını yazdı buda konuyu içeriğinden saptırıyor ve konuyu baltalıyordu?

Bunuda report ettim ama sanırım biraz sinirlendim ki ağır kelimeler kullanmış olabilirim, küfür, hakaret kesinlikle yok olamazda report da.
Neyse bir baktım ben banlandım, baltalayıcı mesaj yazan üyeye herhangi bir işlem yapılmadı.

Forum kuralları : Satış konularının kasten engellenmesi
MADDE 24- (1) Forumda açılan ticari nitelikteki konuları kasti hareketlerle engelleme amacıyla ileti yazılamaz ve konu sahibi hakkında başka kategorilerde ticaretini engelleyici yazılar yazılamaz.

(2) Yukarıdaki fıkra yükümlülüğüne aykırı hareket eden üyenin iletisi silinerek 7 gün süreyle forumdan uzaklaştırılır.
şeklinde belirlenmiş.

Şimdi bu konuyu açmakta haklımıyım haksızmıyım bunu öğrenebilirmiyim. Konuma gelipte ileri geri mesaj yazan, kendince nasıl görmek istediği şeklinde yönlendirmeye çalışan üyeye cezamı verilmeliydi. Yoksa bu konuyu açtım diye yinemi banlanacağım!

Yönetici arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim.