Timur hocam merhaba site içeriklerini giren kişi ben değilim ancak site bana ait. İsmim veli değil ayrı mesele
Farklı kaynaklardan c/p yazılar yayınlanacağı ve bu şekilde güncellik sağlanacağı şeklinde bilgilendirme almıştım. Şimdi inceleme yaptım yazılar sizinkilerden önce index almış. Bu durumda siteniz kopya durumuna düşmüş.
Velhasıl kelam ben 3 yazı gördüm hızlı hızlı bakıp. Eğer kaldırılmasını istediğiniz yazıları bana yollarsanız içerikleri tamamen değiştirilecektir. 404 sayfaları istemediğim için içerikleri sıfırdan yazacağım. 2 gün içerisinde tüm yazılarınız kaldırılmış olur. PM atmanız yeterli.
Yaşadığınız sıkıntı da az da olsa payım olduğu için özür dilerim.
Bakın yazıların hiç birinde ben uyarı yapmadan önce ne bir kaynak ne de bir link vardı. Ben gerekli yazılara yorum yaptıktan sonra alıntı yapılan yerin ismini öyle yazdı içerikleri giren her kimse. Yeni yazılan bir yazıyı Google Gibi Getir özelliği ile daha hızlı indeks aldırabiliriz. 3 yazı değil, tamı tamına bugün kü alınan içerikle birlikte 9 adet içerik var sitenizde. Gerekli yazıları pm ile tarafınıza gönderiyorum. Başlarına bu tarz bir durum gelen arkadaşlara, ya da gelecek olan arkadaşlara da şunu belirteyim sahiplen.com var. Yazılarınızı kayıt altına alabiliyorsunuz. Bundan sonraki her yazımı da kayıt altına aldıracağım zaten. Hukuki yollara başvurduğum zaman daha hızlı sonuç almak için. Ben ilginiz için teşekkür ederim. Ortada bir emek hırsızlığı var başka hiç bir şey değil. İçerikleri giren arkadaşa da bunları belirtin. Gerekli yazıları az sonra pm ile gönderiyorum.