yanlış anlama beni ben tanrı yoktur demiyorum bana göre tanrı vardır fakat kafama takılan şu islam dini tanrının bize göndermiş olduğu bir dinmidir ?
Kaç kere araştırdın hocam kaç kez üstüne eğildinde İslamın Allah tarafından indirilmediğini iddia ediyorsun.Biz diyoruzki aklınızda şüpheleriniz olabilir bu gayet normal ama bunu inkar ederek ortaya koyamazsınız...
Diğer bir mesele islam 1400 senelik bir din değildir İslam Hz.Ademden bu yana gelmiştir Hz.İsa Hz.Meryem Hz.Musa Diğer insanlar Müslüman Firavunlar tüm bunlar islam üzereydiler ve insanlar sürekli değiştirdi... 23 senede değil 1 saniyede inse bu seferde ne kardeşim 1 saniyede dinmi olur diyecektiniz Hatta Türkçe inseydi getiren amerikalı bir peygamber olsaydı gene inanmayacaklar bir bahane bulurdu.
İslam diyorki ben Allahın diniyim beni sizden önce gelen insanlar ve elçiler biliyorlar bilmiyorsanız helak olan o kavimlere gidin ve bakın ve peygamberlere bakın diyor.Yani o kadar inanan insan afedersin cahil sadece müslümanları demiyorum Hz.isanın havarileri Hz Musanın salih hahamları Hz Nuhun inanan kavmi islam tüm bunları kapsıyor... Ama halat bir yerde kopuyor çünkü insanlar işine gelmeyen yerleri sürekli değiştirdi Ve Allah diyorki size Artık din olarak islami seçtim ve onu ben koruyacağım... Bizim için sıkıntı yok biz Hz İsaları Meryemleri Musaları canımızdan Anne Ve Babamızdan bile çok seviyoruz sorun varsa diğerlerindedir

...
Şimdi insan bilmediğinin cahilidir araştırmadığı şeyi çok kolay inkar eder.İslam gayet açık net ve şeffaf karşısında inkar edenler okududamı inkar ediyorlar kesin ve asla bilmiyorlar bile...
Said Nursi Hazretlerine gelince ister beğenirsin ister hoşuna gider ister gitmez her ilmin bir einsteinı vardır oda özellikle bu asrın İslam einsteinıdır vesselam.Ve islam göstermektedirki kendisinden tam beslenen ve bu yola baş koyan herkese her asırda silahını tam verip onu asla mağlup ettirmemektedir..
Buyurun size kısa bir liste Hz Hacı Bektaşı Veli Hz Yunus Hz Mevlana Hz İmam Rabbani İmam Buhari bu insanlar deha idiler kimse kusura bakmasında kafası çalışan sadece kendi değil bu insanlarında en az bizler kadar bilgisi var hatta bu insanlar birer canlı bilgisayar mükemmel hafıza ve ahlaka sahipler