SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar
1.sorum
Youtube hesabima 1 adsense hesabim bagli
ancak bugun 2.telif i yedim videolar silindi 3 .telifi de yersem kanal mi kapanir ve buna bagli adsense banlanir mi

2.sorum

Farli bir kanal var buna 1.kanaldaki adsenseyi de baglarsak sorun cikar mi

arastirdik ama kesin bir sonuc yazani bulamadik
bazen ikinci teliften bir süre sonra kanalın para kazanması kapatılıyor ve gmailini silmediğiniz takdirde adsenseye bağlanan her kanalın para kazanması kapanır

adsenseye birden çok kanal bağlayabilirsiniz.
genel olarak kanalın kapanması yada telifler adsense banına sebep olmaz.gerçi bu ara sürüyle yt adsensesi banlandı ama hiç birinin ortak yönü yoktu.sebebi bulunamadı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:24:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:22:04 --

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevabınız için teşekkür ederim 2 telifte geldi bugün riske atmamak için adsense ilişkisini kapattım ne olur ne olmaz diye. O kapanma durumu genelde youtube üzerinden alınan hesaplar için geçerli diye biliyorum.
kanalı adsenseden koparmak adsenseyle bağını koparmaz.üstte yazdıklarım bağı koparılmış,para kazanması kapanmış yada ülke değiştirilmiş olsa bile adsense bağı kalıyor.youtube kanalının adsenseyle bağını koparmak için ya gmaili silmelisiniz yada başka adsenseye taşımalısınız.o yüzden videoları başka kanala kopyalayıp gmaili kökten silin.