Dünya çapında bir uygulama olan tweetadder'da sınırsız hesap lisansım var.
Bu program bir çok şey yapmasına rağmen bi tek tweet ve otomatik Dm özelliğini halka arz etmeyi düşünüyorum.
Tweetlerinizin listesini txt dosyası halinde hazırlayacaksınız, elinde tweet olmayanlara ben 100 kadar özlü söz yükleyebilirim.
Hesabınızı Team viewer ile bağlanıp gireceksiniz. sonra hangi saatte başlayıp hangi saatte duracağını ayarlayıp kaç takikada bir tweet atmasını istiyorsanız onu ayarlayacağız. belirlediğiniz tweetleri yollayıp duracak.
Ücret talep etmiyorum ama ben de sizin hesaplarınızdan kendi hesaplarıma RT istiyorum bunun karşılığında.
Hesaplarım güzel söz, şarkı şiir,karikatür tarzında paylaşımlar yapan hesaplar olduğu için tırt bir RT yapmış olmayacaksınız. Hesabınızın kalitesi bozulmayacak.
Hesabınızın kalitesine çeşidine ve işlevine göre (deck hesabı mı, kişisel mi, şiir mi parodi mi) hangi hesaplarıma RT geçeceğime ve günde kaç RT geçeceğime beraber karar vereceğiz.
Güven konusunda sıkıntı yaşayan olursa bir kaç referans verebilirim. zaten sonuçta programı azıcık araştırırsanız kafanızda soru işareti kalmaz.
sadece 20k dan fazla takipçisi olan hesaplar kabul edilecektir.