Bu sorun şundan kaynaklanıyor.

Chrome ile gmail hesabınızı entegre ettiğiniz de şifreler ve geçmiş bilgileri de dahil olmak üzere her şey kayıt altına alınıyor.

İster sıfır bir bilgisayar isterseniz başka bir bilgisayara geçin, chrome da kullanıcı ekle ve senkronize et dediğiniz de kayıt anında ne varsa geri getiriyor.

Bu özelliği çok seviyorum ayrıca kullanıyorum. Başınıza böyle bir sorun gelmiş. Gerçi ilk mesajlarda size hatırlatmışlar ama sanırım arkadaşların anlatmaya çalıştıklarını o an tam olarak algılayamamışsınız.

Geçmiş olsun.