Merhabalar,

Söyleşi için ağırlayacağımız bir konuk için, şık ve dikkat çekici bir tasarım hazırlatmak istiyorum. Bu tasarım bilboard ebatında olacak. 350x200 cm (yani yatay olarak) hazırlanacak...

Söyleşi oyunculuk üzerine olacağı için, aşağıdaki tarzda tiyatroyu anımsatan bir çalışma yapılabilir. Bu çalışma çok hoşuma gitti.

Bu tarz çalışmalar yapan arkadaşlar varsa, çalışmalarını PM ile bana iletirse sevinirim.

Kafamdaki tasarım, firma ismimiz olan Mandalina'yı temsil ettiği için, Turuncu ağırlıklı olmak koşuluyla, Turuncu-Beyaz-Siyah renk kombinasyonlarından oluşan bir afiş... En üstte firmamızın logosu bulunacak "katkılarıyla" yazacak. Altında söyleşi tarihi ve saati yazacak... Afişin ortasında büyük bir fotoğraf alanı, altında da büyük puntolarla konuğun adı soyadı yazılacak.. Afişte dikkat çekilmek istenen şey, konuğun fotoğrafı, adı soyadı... Örnek olarak gece clubleri için hazırlanan Flyer'ları söyleyebilirim. Ama Flyerlar çok karışık oluyor, daha sade, daha anlaşılır, daha kurumsal, ama onlar gibi görsel kalitesi yüksek olan bir tasarım istiyorum. Bu tarz çalışmalarınızı benimle paylaşırsanız ve ortalama ne kadar fiyata bu tarz bir çalışmayı hazırlayacağınızı PM ile belirtirseniz sevinirim.? Dönüşünüzü bekliyorum bu konuyla ilgili...

Yapılan tasarımı; Vektörel, JPG ve PDF olarak teslim almak istiyorum.

Kolay gelsin,