Image adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rakamları salladım ama 5 li site paketleri halinde çalıştığım doğrudur. Ayrıca sistemimde kullandığım 5 6 tane yazılımdan birisi bu. Şu an zaten 11 site ile ilgilenebiliyorum. Bir üniversitede araştırma görevlisiyim. Fazla da vaktim olmuyor ne yazık ki. Ama maaşımdan daha yüksek kazançlara günde 2 saat ilgilenerek ulaşmış durumdayım. Sayı fazlaşınca stratejin planlı çalışmak olsun ilgilenebildiğin kadar siteyle ilgilen işlerini daha da pratikleştirebilecek insanlara faydalı içerik sunma adına yaptırabileceğin masaüstü yazılım olur vs olur bunlara odaklan derim ben.
hocam Allah daha fazlasını nasip etsin.
o zaman düşündüğüm gibi sizin sistem tamamen otomatik değil. yani siteyi - sistemi kur bırak mantığı yok. bir aylık içeriği hazırlasanızda hepsiyle bir noktadan sonra tek tek ilgileniyorsunuz.

aynı alandaki site sayısı artınca bir süre sonra içerikler bir birinin kopyası olmuyor mu? bunları nasıl farklılaştırıyorsunuz watermark harici başka bişeyler daha yapmak lazım heralde? gerçi içerikler bizimkiler haricinde %80-90 oranında rakip olarak benzerleri zaten mevcut

ana konu resimler üzerine olunca mevcut konuları sık sık eklemelerle güncelliyorsunuzdur diye düşünüyorum bunun için bir botunuz falan varmı?

bu iş flash siteler gibi başlığı ingilizce gir, anahtar kelimeleri ingilizce gir oldu bitti ile yürümez. en önemlisi bu stratejiyi uygulamak için içerik hazırlanması esnasında ingilizce seviyesinin ne kadar olması gerek? translate ile çevirip çat pat iki üç cümlelik düzenlemeler ile yürürmü? herkes hevesleniyor ama birde işin bu boyutu var