yine yanlışsın carlo evet senin eveliyatın olmayabilir 15 post attığın sitenin eveliyatı var demekki bende epidemz.net uploaderlık yaptığım yıllarda shareflare letitbit vip-file kimse bilmezken türkiyede ben para kazanıyordum ırkçı ruslar sonra türk uploaderları kapı dışarı edince kazançta gitti tabi ben şimdi çok iyimi yapıyordum hayır torrentten xbox çekiyordum upload ediyordum bu kadar ama site oturduğu için para kazandım ben işi iyi biliyorum demedimki herkez kendi çapında uploader 2006 beri ilgilendim için süreci biliyorum okadar iki seçenek var ya sağlam sitelerde uploader hesabın olacak yada bombardıman uploader taktiğini uygulayacaksın karar senin
Benim her türlü yanlışım çıkacak galiba

Tabi ki vardır evveliyatı sitenin de burada önemli olan senin ne kadar emek verip ne kadar kazandığın değil mi? 4 saat çalışıp 200 dolar kazanan adam sitenin evveliyatına bakmayacak burada ben niye az kazanıyorum diyip kendini sorgulayacak haliyle
Olaya ne açıdan yaklaştığımız önemli. Benim için önemli olan en kısa sürede en çok para kazanmak değil içime de sinmesi. Ben zaten işi çok iyi biliyorsun demedim sadece tek yol bunlarmış gibi göstermek yanlış dedim hala da diyorum. Burada bunların hiçbirini yapmadan 2000 dolar kazanan adam çıkar der ki o zaman ben nasıl kazanıyorum kardeşim bunları yapmadan gibi gibi.