Abartmış mıyım? Ekran görüntülerini çekmiştim az sonra yollayayım isterseniz abartacak ne durumum var ben Apple'ı kötüleyince satışları mı azalacak?
Ben fanatik Apple taraftarıyım, bilgisayarım mac pro, telefonum iPhone yıllardır ama bu benim için şarj süresinin tak gibi olduğunu değiştirmez.
Wifi açık, parlaklık %15-20'lerde telefona sadece mesaj geldiğinde baktığımda benim de şarjım 15-20 saat beklemeyi görüyor 3-4 saat kullanımı görüyor.
Konuyu detaylı okusaydınız sorunumu anlardınız, ekranı hiç kapatmadan twitter ve whatsapp kullandığımda 1 saat 50 dakikalarda şarj pert, 3G açık halde.
Wifi açık halde ekran full parlaklıkta 2 saat 50 dakika kadar sürüyor
Hadi dediğim gibi kullanın bi sonuçları yazın buraya?
Valla herkesin dediği gibi telefonunda sorun olması kesin. İphone kullanmayı biliyosan eğer resimde herşey açık. Resmi saat 4 buçukta çekmişim ve şarjdan da 7 buçuk saat önce çıkartmışım. Yani sabah 10 buçukta tam doldurup şarjdan çıkartmışım. Ofise gidene kadar sürekli 3G açık ve karnavaldan müzik açık. Ekran parlaklığı %100 değil zaten gerekte duymuyorum %50 yetiyo. Otomatik ekran parlaklığı açık güneşte otomatik %100 oluyo ekran parlaklığı. 1 saatlik bir yolculuktan sonra ofise geliyorum 3G kapatıp wifi açıyorum gün içersinde sürekli whatsapp kullanıyorum ben yazmasam bile sürekli yazanlar mutlaka var. Resimde de çok açık görüldüğü gibi 7 saat önce şarjdan çıkarttığım telefonu aktif olarak 3 saat 14 dakika kullanmışım ve %68 şarjı var sen 2 buçuk saatte bitiyor diyorsun istediğini yaparım istersen videoya çekeyim ? Şarjdan çıkartıp ekran parlıklığını %100 yapıp sürekli whatsappta takılayım yinede dedigin saatte bitmesi imkansız. Zaten şu resimde oranlar belli benim şarjım sabah 9 dan akşam 11 e kadar yetiyo üstelik 3G Wifi karışık olarak sürekli açık olduğu halde. ( ikiside aynı anda değil ) Yolda müzik dinleyip oyun oynadığım halde aksam saat 10 da yüzde 9 şarjım kalıyor ve takıyorum şarja. Kuvvetle muhtemel senin telefonda sorun vardı yada sen bataryayı bozdun