rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dolar zengini olmak için çok çalışmana gerek yoktur günde 15 saat sadece işçiler düşük ücrete çalışırlar sen yolunu seçeceksin, yada hamal gibi çalışacaksın yada olayı masa başında halledeceksin sence Ali sabancı servetini fabrikada çalışarakmı yapmıştır sizce sanmıyorum çalışmak işçi sınıfının işi dünyanın geri kalanı ile alakalıdır parayı ise her zaman büyükler kazanır
Siz iyi bir site tutturmuşsunuz şimdi yavaş takılıyorsunuz sadece o bin doları siz yarım saatlik bir iş karşılığı almadınız bunun eveliyetınıda anlatın lütfen bir site kurup yarım saat çalıştım 1000 dolar aldım network marketing safsatalarına benzedi hocam kusuruma bakmayın eveliyatınız olmasa 1 dolar bile alamazsınız

epidemz.net mesela ruslar sizce çokmu akıllı hayır torrentte ne çıkıyorsa onu koyuyorlar eskiden dünyada ilk yapıyorlardı ama adamların kurulu düzenleri var kendilerini oturtmuişlar site sahibi upload yapmasına gerek yok satılan premiumdan kazanıyor olay dönüp dolaşıp büyük olmaya geliyor eveliyatı var mış demekki iş arayanlara günde iki saat çalış şu kadar kazan çok saçma kimse kimseye çalışmadan ne zaman para vermiş neyse ben farklı bir sektöre adım attım parayı bulunca ilk işim uploader sektörüne geri dönmek olacak sizlere başarılar işallah çok kazanır mutlu olursunuz
Hocam evveliyatı yok malesef Benim sitem de yok. Ha site açtım 1 ay kadar oldu ama daha 20 film bile atmadım çünkü seo olayını anlamaya çalışıyorum acelem yok ama şuanki kazancımın evveliyatı yok film arşivi yarattım günde 3 filmi hazıtlıyorum yarım saatte ve 10-15 foruma post ediyorum hepsi bu yaptığımın

Ben tecrübelerinize kesinlikle saygı duyuyorum zaten bu topici açma amacım da buydu şuan eminim ben dahil birçok kişi yarar sağlıyor yazılanlardan sonunda bir araya geldik