Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
2. EDİT: Maalesef vazgeçmiş durumdayım, yazdıklarımı okumadan halen kopyala yapıştır ile özel mesaj gönderenler, kendi konusundaki ile aynı fiyatı verenler var; en azından mesaj kutum dolmasın.
Lütfen Konu Kilitlensin.
Edit: Sizin sitenize özel yazı hazırlayacağım ve nofollow link vereceksiniz.
Sitede sadece bilgi amaçlı yazılan yazılarda bile nofollow link ile bir çok siteye çıkış yapılırken, bana da standart satış fiyatlarınızı iletecekseniz lütfen benim yüzümden yorulmayın.
Yazdıklarımı okumadan lütfen konu linkini veya fiyat teklifinizi direk kopyalayıp mesaj göndermeyin arkadaşlar.
Alımları aynı anda topluca yapmayacağım, ama sürekli devam edeceğim. Bu yüzden pm atan arkadaşlar konu altından bildirirse sevinirim.
Film sitesi için alım yapacağım.
Göndereceğim yazılar minimum 250 kelime ve tamamen özgün olacak ve sitenizin içeriğine göre yazılacak.
Yazılar sizin siteniz haricinde başka hiç bir yerde bizim tarafımızdan yayınlanmayacak.
Moda sitesinde "şeytan marka giyer" üzerine bir yazı olacaksa, gezi sitesinde "into the wild" üzerine bir yazı olacak.
Yazıda 1 veya 2 çıkış olacak.
Linkler nofollow olacak.
Link vereceğiniz sitemizin ne hacklinki, ne de dışarıya link çıkışı yoktur. Her tarafı reklamla dolu olan veya spam saçan sitelerden değildir.
Buna göre fiyat tekliflerinizi bekliyorum.