kafasını küveze sokasım geldi sonra diyorlar sağlıkta şiddet var la nolsun öyle şeref yoksunu insanlar varki insanlara heleki şu meleğe neler yapıyorlar ettiği laflarıda cabası. nereye şikayet edilir bilmem ama sonuna kadar gidin hocam
Düşünceniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun hocam. Kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum sonuna kadar gideceğim inşallah.
Bimer'e şikayet edin hocam.
Evet hocam bimeri hiç düşünememiştim. Sanırım hemşirenin bilgilerini öğrenmemiz gerekiyor isim ve soyisim olarak biliyoruz ama yeterlimidir acaba
Artık öyle bir kıvama geldim ki hiç birşeye şaşırmıyorum/şaşıramıyorum.
İçimden gelenleri yazsam %100 banlanırım. Sansürlü bir şekilde açıklama yapayım bari:
Türlü türlü insan var kardeşim. Bence dediğin gibi bebeğinizi herhangi bir tehlike altına sokmamak için hastane'den taburcu olmasını bekleyin. (İnşaAllah kısa sürede taburcu olur.) Ne de olsa tedbir sünnettir. Acele etmeyin.
Hastaneden çıkınca şikayet edebileceğiniz kurum ve müdürlükleri araştırın.
Yollayabileceğiniz her yere şikayet dilekçenizi yazıp yollayın. Ama şunu iyi bilmelisiniz; tıp sektöründe bir personelin ceza alma olasılığı yok denecek kadar az. Doktor olsa zaten 'hiç uğraşma' derdim ama belki hemşire'ye ceza ya da uyarı verebilirler.
Biliyorsunuz; ülkemizde adalet sistemi tavan seviyesinde (!)
Tekrar acil şifalar dilerim.
Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız doktora hiçbir şekilde uyarı dahi gitmiyor. Bu durumda biz onlara mahkum olduğumuz için ve hakkımızı aramadığımız için kendilerini birşey sanıyorlar. Dediğiniz gibi hastamız çıktıktan sonra inşallah peşini bırakmayacağız. Düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim
sonra hastane personeline niye şiddet uygulanıyor , rahat % 70 i dayaklık. İşiniz bitti mi sağlam bir dayak çekin .
Hocam fazlasıyla hak ediyorlar ama elden şikayetten başka birşey gelmiyor malesef
Gene bir doktor sopa yediydi. Sonra da neden böyle oldu acep. Sağlık sektöründe çalışanlar istisnasız hepsi ve hatta kıçı kırık sekreterler bile havalı arkadaş gel de şiddete meyletme. Neyse. Yaralarımız deşiliyor yine. Şikayet edin. En azından insanların farkındalığının farkına varırlar.
Evet çoğu personel haddinden fazla bilmiş ve bi o kadar da havalı. Evet hakkımızı sonuna kadar arayacağım inşallah.
kesinlikle öyle bir boş vermişlik rahatlık bi havalara girmeler sanırsın küçük dağları yaratmışlar
En alt seviyedeki bazı personellerde bile var bu havalar malesef