Bizzat Google Rich Snippets eklentisini kullanan biri olarak söylüyorum. Snippets'in arama sonuçlarına hiç bir etkisi olmuyor Yani snippet var diye yukarlarda çıkarmıyor google. Ben eklenti aracılığıyla google'nin indexleri konularda yıldız çıkarttım. Fakat bu sadece indexlerin görsel açıdan göze güzel gözükmesine yarıyor Onun haricinde +sı yok. Geçenlerde tekrardan kapattım yani google snippet olarak indexleme dedim yıldızlı indexler tekrar normal olarak düzeldi sadece oylamayı kullanıyorum şimdi. Wordpress kullanıyorsanız ve snippetsi kullanmak istiyorsanız WP-PostRatings eklentisi işinizi görür. Eklentisiz olarak schema kodları ile yapılabiliyor. Sitenizde oylamayı kullanabilirsiniz eklenti ayarlarından google snippeti kapatırsanızda google var olan indexlerinizi yıldızlı indexlere çevirmez ve Yerinizde olsam eğer şartsa oylama sadece oylama yapılmasını sağlarım. Sonuçta var olan indexleri tekrar indexleyip yıldızlı çıkaracak sıralama etki edebilir riske gerek yok. Snippets hakkında tecrübeye danayarak Yardımcı olmaya çalıştım iyi çalışmalar
Edit: Türkçe site için Türkiye'yi seçmek mantıklı.. Hiç yabancı çalışmam olmadı o yüzden yabancı site için fikrim yok. Fakat tahminimde ingilizce site ise abd seçmek mantıklı geliyor.